top of page

Aperitiefhapje: zoete sterrenOmdat ik zelf een hapje met de combi zoet/hartig wel kan smaken...

Kaas met confituur...ik vind dat een match made in heaven. Al van toen ik klein was, at ik bij het één sowieso het ander. Een kaasplank zonder confituur bijvoorbeeld is voor mij dan ook een no go!

Waarom wachten met kaas tot na het eten als je er ook een hapje mee kan maken?


Deze peperkoeken sterretjes met cambozola en pruimenconfituur zijn dan ook helemaal mijn ding.Voor de peperkoeksterren kies je zelf: een minuutje in de broodrooster of oven om ze krokant te maken of gewoon zo.


Voor de kaas: ik koos nu cambozola omdat ik een redelijk toegankelijke schimmelkaas wou. Mijn man is namelijk niet echt fan van roquefort of bleu maar...kan je zeker ook gebruiken als je van wat meer pit houdt.


De confituur on top is de pruimenconfituur van @bio_dor Deze wordt bereid van volledige vruchten, die ze voor het grootste deel zelf biologisch telen op de fruitplantages en is gezoet met met agavestroop waarbij ze uitsluitend de hoogste kwaliteit gebruiken die van nature rijk is aan natuurlijke vruchtensuikers.

Linkje naar hun webshop:


Komende maanden zal je deze confituur en heel wat andere soorten wel vaker zien verschijnen in gerechtjes want het komende jaar heb ik een hele leuke samenwerking met @bio_dor 🙏


Stay tuned want om dat te vieren komt er een hele leuke giveaway met veel lekkers💛


Wat denken jullie van dit hapje? Iets voor jullie, die schimmelkaas? Ben je daar helemaal geen fan van, vervang die dan door een stukje brie of camembert. Ook heel lekker! Zijn jullie fan van de combi kaas~confituur?


⭐️Zerowaste tip: gooi de restjes peperkoek niet weg maar vries die in om vb. in je stoofvlees te doen, in een broodpudding te verwerken of maak er peperkoekcroutons van voor in je yoghurt bij het ontbijt.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page