top of page

Bruisende lente...


Als we naar buiten kijken, zou je het niet zeggen maar... de lente is al enkele weken begonnen. Normaal zouden we volop lentekriebels moeten voelen, zouden de eerste zonnestralen moeten doorbreken én zouden we, met de paasvakantie voor ons, terug naar buiten moeten voor de eerste aperitiefjes in het zonnetje, wandelingen zonder dikke jas of praatjes met de buren voor de deur.

Toch ziet het er naar uit dat we hiervoor nog even geduld zullen moeten uitoefenen. Wat niet wil zeggen dat we niet zélf wat lentevibes in en rond het huis kunnen brengen.

Met SodaStream maak je in een handomdraai je eigen lentefrisse drankjes voor thuis, op het terras, bij het sporten of onderweg.

Wil je tijdens wandel- en fietstochtjes deze lente van jouw verfrissende drankje genieten of heerlijk fris bruiswater meenemen naar het werk? Dan is My Only Bottle je onmisbare metgezel. My Only Bottle van SodaStream is een stijlvolle herbruikbare fles voor onderweg waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Dankzij de handige draagkoord kan je deze overal mee naartoe nemen. My Only Bottle is beschikbaar in verschillende kleuren (zwart, lichtroze en blauw) en zelfs met een speciale sportdop. Met SodaStream maak je kraantjeswater in 1-2-3 lekker bruisend. Extra leuk: je kan een BIO-smaakje toevoegen voor een fruitige toets. Makkelijk, gezond en bovendien duurzaam!

Wat is jouw favoriete bruisende drankje?


Fijne dag gewenst!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page