top of page

Back to school1 september komt nu wel heel snel dichterbij...

Na wekenlange vakantie (zowel voor de kids als voor mezelf) kunnen we binnenkort weer onze oude gewoontes opnemen en komt er weer een vorm van regelmaat in de dagen en weken. Maar...het nieuwe schooljaar is tegelijk ook weer hét moment bij uitstek om goede nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Eentje daarvan is voldoende drinken. Terwijl dit in de vakanties net wat gemakkelijker is, want je bent thuis, je hebt water binnen handbereik, kan naar het toilet gaan wanneer je wil, ... moet ik er bij de start van het nieuwe schooljaar ook altijd weer een gewoonte van maken om tussendoor veel water te drinken.

Vanaf 1 september neem ik voor het eerst eens de My Only Bottle mee naar mijn werk. Meestal staat er een glas of fles plat water in mijn klas, waar ik tussendoor van drink. (lees: in praktijk vooral als ik écht voel dat ik dorst heb tijdens het lesgeven, anders vergeet ik het vaak) Maar...tijdens de lunch drink ik graag een glaasje spuitwater. Thuis maak ik dan een fles bruiswater met de Sodastream. Maar dit jaar ben ik van plan (goeie voornemens) om voor 's middags een flesje bruiswater klaar te maken en mee te nemen.

De My Only Bottle van Sodastream is een superlicht en vaatwasbestendig hervulbaar drinkflesje dat je dankzij de handige draagkoord overal mee naartoe kunt nemen. De fles past op een SodaStream-toestel. Zo heb je altijd bruisend water bij de hand én spaar je een heleboel wegwerpflessen uit! Het halve liter flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.


Ben jij eerder een frisdrankliefhebber maar wil je wat minder suiker binnen krijgen dan met de klassieke drankjes?

De nieuwe SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn hele lekkere alternatieven. De fruitsmaken zijn 100% plantaardig en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De flessen zijn trouwens samengesteld uit gerecycleerd glas waardoor je ook meteen een duurzamere oplossing hebt voor frisdranken in wegwerpverpakkingen.

Voor wie graag een SodaStream toestel in huis haalt: je hebt heel wat verschillende modellen. Sowieso bereid je met de bruiswatertoestellen ART, DUO of TERRA in een handomdraai bruisende dranken met kraantjeswater.

Of je voor een ART of TERRA toestel gaat, hangt vooral af van de smaak. Het ART-toestel heeft een leuke retro-look met hendeltje om het water te laten bruisen. Wij hebben deze in huis omdat die perfect bij onze keuken past.

Het TERRA-toestel heeft dan met de drukknop een iets strakkere look.

Wil je zowel glazen als plastic SodaStream-flessen gebruiken, dan kan je kiezen voor een DUO-toestel.

De toestellen zijn ook altijd in wit en zwart te verkrijgen of soms zit er ook eens een speciale (limited) editie bij.


Je ziet...voor elk wat wils, naar kleur én smaak... Ideaal voor die goeie "back to school" voornemens.


Een bruisende start voor iedereen!


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page